Bormioli Jars

De Bormioli Quattro Stagioni inmaakpot is van dezelfde mooie en hoge kwaliteit als Ball Mason Jar. De geschiedenis van de Quattro Stagioni glazen potten gaat 40 jaar terug. In de loop der jaren is het merk een symbool geworden voor thuis inmaken. Het martkaandeel in Italië is meer dan 95 % en is ook in de rest van de wereld snel aan het groeien.

Van Bormioli Rocco Fido weckpot tot Quattro Stagioni

Het assortiment mason jars omvat een erg brede collectie weckpotten die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende gebruiken: bewaren, experimenteel koken, serveren en alle trends in lekker eten en drinken en decoratie.

Bormioli Rocco begon met weckpotten met de bekende klembeugels: Bormioli Rocco Fido. Uiteindelijk is dit nu uitgebreid tot de hele brede collectie mason jars met schroefdeksels (Bormioli Rocco Quattro Stagioni). Ook de Bormioli Rocco fles is een geweldige aanvulling op de jars. Ideaal voor het bewaren van smoothies en juices!

Het fijne aan dit merk is dat ze uit Europa komen en daardoor is de voorraad veel beter op peil te houden. 

Bormioli Rocco weckpotten kunnen we ook in hele of halve pallets leveren met extra korting. Interesse? Laat een berichtje achter via het contactformulier

Product aan wensenlijst toegevoegd
Product aan vergelijken toegevoegd