De Mason Jar is van origine voor het inmaken & wecken, maar is ook ideaal voor fermenteren, kefir, kombucha, sprouts & kiemen, als voorraadpot, food saver (vacuüm trekken) en om je smoothies, salades of bijv. infused detox water in mee te nemen (TO-GO). Multifunctioneel en onmisbaar bij een healthy en zero waste lifestyle. Kom ze hier ontdekken en veel plezier met winkelen! ~ Anita Roelink ~

close

Alle reviews

Door Lya S. (Almere, Nederland) op 08 Jul 2020 :
(5/5) 
Product gerankt : Ball | Mason Jar Wide Mouth Half Gallon jar 64 oz / 1960 ml (1 stuks)

Mooi

Mooie grote pot. Handig voor pasta.

Misbruik melden
Door Lya S. (Almere, Nederland) op 08 Jul 2020 :
(5/5) 
Product gerankt : Ball | Mini Mason Jar 4 oz / 120 ml (4 pack)

Handig

Handig voor kruiden en ander klein spul. Staat super leuk bij de grote potten.

Misbruik melden
Door Marielle H. (Amsterdam, Nederland) op 04 Jul 2020 :
(3/5) 
Product gerankt : Ball | Mason Jar Wide Mouth Half Gallon jar 64 oz / 1960 ml (1 stuks)

Mooie grote pot

Voor mij hoeven al die opdrukken (maten) op de pot zelf niet. Ik heb liever een gladde pot, met eventueel een klein logo. Misschien duidelijker aangeven in de foto's, omschrijving?
Daarnaast gebruik ik hem voor meel maar mijn (vrij grote) maatschep past niet door de opening, ondanks de 'wide mouth'. Dus let daarop bij aanschaf.
Verder een goede kwaliteit pot, het deksel gaat wel snel een beetje roesten, is mijn ervaring. En ze zijn wel 'aan de prijs'... Maar ziet er mooi uit in je keukenkastje - en hygiënisch!

Misbruik melden
Door Tineke V. (Rijnsaterwoude, Nederland) op 03 Jul 2020 :
(5/5) 
Product gerankt : Repeat Premium Care | Handspray Desinfectie YLANG YLANG & ORANGE

Handgel die zacht is voor je handen

Heerlijk product. Zacht voor je handen en het ruikt ook nog eens lekker!

Misbruik melden
Door Dana V. (Zaandam, Nederland) op 01 Jul 2020 :
(5/5) 
Product gerankt : Cosy & Trendy | Mason Jar Sapdispenser met chalkboard label 4,5 L

Mooi handzaam product met snelle levering

Fijn dat ik dit product snel kon bestellen en dat het snel geleverd werd. Het mooie vind ik ook het persoonlijk contact! Heel prettig en zal in de toekomst zeker opnieuw bestellen. Dank nogmaals!!!

Misbruik melden
Door Carl R. (Tongeren, België) op 20 Jun 2020 :
(5/5) 
Product gerankt : Ball | Mason Jar Elite 16 oz / 475 ml Wide Mouth (4 pack)

Topklasse

Mooie bokaal, simpel en efficiënt!

Misbruik melden
Door François M. (Forest, België) op 19 Jun 2020 :
(5/5) 
Product gerankt : Ball | Mason Jar Regular Mouth 16 oz / 475 ml (1 stuks)

Un bocal cassé (sur les 4)

Produit de très bonne qualité; toutefois, un des bocaux était cassé à la réception du colis...

Misbruik melden
Door Ramona H. (Warmenhuizen, Nederland) op 16 Jun 2020 :
(5/5) 
Product gerankt : Ball | Mason Jar Wide Mouth Half Gallon jar 64 oz / 1960 ml (1 stuks)

Mooi!

Mooie grote poten! Ik ga er lampen van maken. Gaat heel mooi worden volgens mij. Helaas was er wel 1 gebroken bij aflevering. Ik wilde er niets van maken omdat ik er 2 teveel besteld had, en voor die paar euro wilde ik er geen gedoe van maken. Keurig opgelost door de klantenservice overigens naar aanleiding van mijn review! Topservice!

Misbruik melden

Reactie bekijken  Hallo Ramona, gebroken? Dat is niet de bedoeling, ik stuur met liefde nog een jar na of wil je misschien een kortingsbon voor de volgende keer? Sorry voor de scherven, hopelijk brengen ze geluk ;-) Groetjes, Anita Reactie bekijken

Reactie Klantenservice op 16 Jun 2020
Door Ramona H. (Warmenhuizen, Nederland) op 16 Jun 2020 :
(5/5) 
Product gerankt : Ball | Mason Jar Collector's Edition Regular Mouth 32 oz Aqua Vintage (4 pack)

Prachtige potten!

Mooie kleur, snelle verzending

Misbruik melden
Door Orata Z. (Enschede, Nederland) op 16 Jun 2020 :
(5/5) 
Product gerankt : Repeat Premium Care | Handspray Desinfectie YLANG YLANG & ORANGE

Handspray

Superrrrr fijn product ! Heerlijke geur en voelt zacht aan ! Geen droge handen ????
En een super snelle service! Kon niet beter en sneller . Al met al Zeer tevreden !

Misbruik melden

Reactie bekijken  Hallo Orata, dankjewel voor je mooie review, erg fijn om te horen :-)
Ik zie alleen dat je 1 ster hebt gegeven, ik denk dat je meer sterren bedoelt? Groetjes, Anita Reactie bekijken

Reactie Klantenservice op 16 Jun 2020
Door Aafida V. (Lekkerkerk , Nederland) op 13 Jun 2020 :
(5/5) 
Product gerankt : Ball | Mason Jar Wide Mouth Half Gallon jar 64 oz / 1960 ml (1 stuks)

Fijn product

Door de grote maat is deze mason jar ideaal om bv. meel te bewaren of kombucha in te maken.

Misbruik melden
Door Petra L. (Grijpskerke, Nederland) op 09 Jun 2020 :
(5/5) 
Product gerankt : Ball | Mason Jar Smooth 32 oz Wide (1 stuks)

Goede potten

We hadden al een paar van deze jars maar we kwamen er telkens te kort. Ze zijn ook zo handig op verschillende vlakken. Snel geleverd en goed verpakt. Aanrader !!

Misbruik melden
Door Naomi V. (Heerlen, Nederland) op 07 Jun 2020 :
(5/5) 
Product gerankt : Ball | Mason Jar Wide Mouth 16 oz / 475 ml (1 stuks)

Perfect om smoothies mee in te vriezen

Super service. Laat in avond besteld en volgende dag al in huis. Ik gebruik deze jars om smoothies mee in te vriezen.

Misbruik melden
Door Fidelia S. (Den Haag, Nederland) op 05 Jun 2020 :
(5/5) 
Product gerankt : Mason Jar Fermentatiedeksels WIDE Mouth (4 stuks)

Nice product

It works great

Misbruik melden
Door Marlous M. (Amsterdam, Nederland) op 03 Jun 2020 :
(5/5) 
Product gerankt : Ball | Mason Jar Regular Mouth 16 oz / 475 ml (1 stuks)

Fijn

2e bestelling in een korte tijd.
Wil al het plastic vervangen. Mooi, handig, blij mee.

Misbruik melden
Door Fidelia S. (Den Haag, Nederland) op 02 Jun 2020 :
(5/5) 
Product gerankt : Ball | Mason Jar Wide Mouth Half Gallon jar 64 oz / 1960 ml (1 stuks)

The ideal product

I used this as a fermentation jar and it works like a charm.

Misbruik melden
Door Anja D. (Brugge, België) op 30 May 2020 :
(5/5) 
Product gerankt : Bormioli Rocco | Quattro Stagioni Drinkbeker RM 415 ml (1 stuks)

Mooi en handig

Leuk om cadeau te geven, gevuld met lekkers

Misbruik melden
Door marjon D. (Norg, Nederland) op 26 May 2020 :
(5/5) 
Product gerankt : Ball | Lids Wide Mouth (12 st.)

handig

fijn dat je deze lids kunt nabestellen, door gebruik beschadigen waardoor de potten niet meer hygienisch afgesloten kunnen worden, met een voorraadje extra lids kun je ze gewoon vervangen zonder dat je nieuwe potten moet kopen

Misbruik melden
Door R K. (NYVERDAL, Nederland) op 25 May 2020 :
(5/5) 
Product gerankt : Ball | Mason Jar Regular Mouth 16 oz / 475 ml (1 stuks)

Prima potje

Gebruiken deze maat al jaren, perfect voor inmaken en bewaren

Misbruik melden
Door R K. (NYVERDAL, Nederland) op 25 May 2020 :
(5/5) 
Product gerankt : Ball | Mason Jar Elite Ball 8 oz / 240 ml Wide Mouth (4 pack)

Goed product, mooi maatje

Gebruik deze om kruidin in te bewaren

Misbruik melden
Product aan wensenlijst toegevoegd
Producten zijn toegevoegd om te vergelijken

Mason-Jars.nl maakt gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij instellingen onthouden en de website optimaliseren. Lees hier meer over Privacy & Cookies >

Ga je hiermee akkoord?