hartjeDe Zomer vieren we met een GRATIS pakje papierenrietjes bij je order: bij orders vanaf € 30 euro! hartje

close

Alle reviews

Door Demi D. (Amsterdam, Nederland) op 18 Aug 2019 :
(5/5) 
Product gerankt : Ball | Mason Jar Smooth 32 oz Regular

Fijn product in gebruik.

Perfect voor smoothies / oats on the go.

Misbruik melden
Door Heleen L. (Loenen aan de Vecht, Nederland) op 15 Aug 2019 :
(5/5) 
Product gerankt : Ball | Mason Jar Wide Mouth Half Gallon jar 64 oz / 1960 ml (1 stuks)

Fijn produkt

Nog geen ervaring, maar verwacht er veel van.

Misbruik melden
Door MK S. (Amsterdam, Nederland) op 15 Aug 2019 :
(5/5) 
Product gerankt : Ball | Mason Jar Wide Mouth Half Gallon jar 64 oz / 1960 ml (1 stuks)

Great product

Great large jars! Made a few batches of hot sauce already. Thanks!

Misbruik melden
Door Yoo-Mee V. (Leuven, België) op 27 Jul 2019 :
(5/5) 
Product gerankt : Masontops | Sprouting lid Wide mouth 2 stuks

heel goed product

Ik kocht deze deksels samen met enkele mason jars met wijde opening om kiemen te laten groeien. Heel gemakkelijk in gebruik. De gaatjes zijn klein genoeg om de allerkleinste zaadjes tegen te houden en toch groot genoeg om al het water te draineren. Prima systeem om kiemen te kweken.

Misbruik melden
Door Elske V. (Noordwolde, Nederland) op 11 Jul 2019 :
(5/5) 
Product gerankt : Ball | Mason Jar Wide Mouth Half Gallon jar 64 oz / 1960 ml (1 stuks)

Mooie potten

De potten zijn erg mooi en robuust. Ze lijken me heel degelijk, met multifunctionele deksels.

Misbruik melden
Door EHS de R. (Spijkenisse, Nederland) op 05 Jul 2019 :
(5/5) 
Product gerankt : Mason Jar Fermentatiedeksels WIDE Mouth (3 stuks)

Zo blij dat ik ze gevonden heb!

Wat een verademing dat ik deze deksels eindelijk gevonden heb! Sluit geweldig en maakt fermenteren leuk om te zien! Een aanwinst voor de keuken!

Misbruik melden
Door Marieke G. (Barneveld, Nederland) op 02 Jul 2019 :
(5/5) 
Product gerankt : Ball | Mason Jar Regular Mouth 8 oz / 240 ml (1 stuks)

Prachtig

Hele mooie bedrukking, ziet er stijlvol uit!!

Misbruik melden
Door Marieke G. (Barneveld, Nederland) op 02 Jul 2019 :
(4/5) 
Product gerankt : The Mason Bar Company | Mason Jar Orange Deksel - div. maten

Mooi

De kleur is wat feller in het echt. Dat vind ik wel jammer maar het product is heel fijn en praktisch.

Misbruik melden
Door Marieke G. (Barneveld, Nederland) op 02 Jul 2019 :
(5/5) 
Product gerankt : JarWare | Oil Cruet Black Regular Mouth

Past niet goed op de regular mouth

Deksel goed klikken in de draaischijf en dan kan je het pas op de pot draaien! Bedankt voor de tip!
Werkt verder prima en staat ook mooi!

Misbruik melden

Reactie bekijken  Hoi Marieke, hartelijk dank voor je review. Ik begrijp dat het niet goed past, maar je moet de oil cruet heel goed in de ring drukken, totdat je een klik hoort. Dan kan de ring nog prima op de schroefdraad van de mason jar. Laat je even weten of het lukt? Groetjes, Anita Reactie bekijken

Reactie Klantenservice op 03 Jul 2019
Door Elske V. (Noordwolde, Nederland) op 02 Jul 2019 :
(5/5) 
Product gerankt : Mason Jar Storage deksel Plastic BPA-free 6 st. in 2 maten

Degelijke deksels

De deksel zien er stevig, degelijk uit

Misbruik melden
Door Elske V. (Noordwolde, Nederland) op 02 Jul 2019 :
(4/5) 
Product gerankt : Ball | Mason Jar Wide Mouth 32 oz / 945 ml (1 stuks)

Mooie pot

Potten zien er mooi en degelijk uit. Ik begreep niet helemaal wat de bedoeling was van het tweeledige deksel, maat gelukkig heeft de klantenservice het mij goed uitgelegd.

Misbruik melden
Door Aline H. (Almelo , Nederland) op 28 Jun 2019 :
(5/5) 
Product gerankt : Mason Jar Fermentatiedeksels WIDE Mouth (3 stuks)

Goed product.

Hoef je eindelijk de potten niet meer te ontvluchten.

Misbruik melden
Door Jolande D. (Landsmeer, Nederland) op 27 Jun 2019 :
(5/5) 
Product gerankt : Masontops | Sprouting lid Wide mouth 2 stuks

Hartstikke handig.

Precies als verwacht. Makkelijk schoon te maken.
Ook super snel ontvangen!

Misbruik melden
Door Shira R. (Baarn, Nederland) op 26 Jun 2019 :
(5/5) 
Product gerankt : Ball | Mason Jar Elite Ball 8 oz / 240 ml Wide Mouth (4 stuks)

Goed Product

Ik heb het nog niet gebruikt. De bestelling voldoet aan de verwachting. Wilde ook graag de lids bestellen maar die zijn helaas uitverkocht.

Misbruik melden
Door Marianne B. (Halsteren, Nederland) op 26 Jun 2019 :
(5/5) 
Product gerankt : Mason Jar Storage deksel Plastic BPA-free 6 st. in 2 maten

Fijne deksels, passen op jar

Helaas te weinig besteld.

Misbruik melden
Door I H. (Hilversum, Nederland) op 09 Jun 2019 :
(5/5) 
Product gerankt : Ball | Mason Jar Wide Mouth Half Gallon jar 64 oz / 1960 ml (1 stuks)

Goede kwaliteit en snel geleverd

Ik ben zeer tevreden. Ondertussen heb ik 12 glazen potten besteld. Goed aangekomen en ben tevreden met het resulaat van mijn gefermenteerde groente. Bedankt!

Misbruik melden
Door M R. (Rotterdam, Nederland) op 08 Jun 2019 :
(5/5) 
Product gerankt : Ball | Mason Jar Smooth 32 oz Wide

Super

Clean Design werkt goed ook met vacuum seal

Misbruik melden
Door Pascalle L. (Maastricht, Nederland) op 05 Jun 2019 :
(5/5) 
Product gerankt : Ball | Mason Jar Regular Mouth 32 oz / 950 ml (1 stuks)

Fijne grootte

Ik heb hem net,dus weet nog niet hoe mijn salads in a jar gaan lukken!
Tis iig een fijne maat!
Snelle levering!

Misbruik melden
Door I H. (Hilversum, Nederland) op 02 Jun 2019 :
(4/5) 
Product gerankt : Ball | Mason Jar Wide Mouth 32 oz / 945 ml (1 stuks)

Goede kwaliteit en prijs

Snelle levering en ik heb al gefermenteerde groente mee gemaakt. Werkt zoals verwacht.

Misbruik melden
Door Xiao Z. (Almere, Nederland) op 01 Jun 2019 :
(5/5) 
Product gerankt : Afsluitringen - Wide of Regular 6 st.

Goed product

Handige ringen zodat er bijv tijdens het shaken van je drankje niks lekt

Misbruik melden
Product aan wensenlijst toegevoegd
Producten zijn toegevoegd om te vergelijken

Mason-Jars.nl maakt gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij instellingen onthouden en de website optimaliseren. Lees hier meer over Privacy & Cookies >

Ga je hiermee akkoord?