hartjeMagazijnuitverkoop! Tot 60% KORTING op Accessoires, klik hier.hartje 
NOTE: MASON JAR UIT VOORRAAD? Klik door op product om te kijken voor PRÉ-ORDER. Op voorraad verwacht 2de week december '19

close

Alle reviews

Door W D. (Groningen, Nederland) op 08 Dec 2019 :
(5/5) 
Product gerankt : Ball | Mason Jar Wide Mouth 32 oz / 945 ml (1 stuks)

Fijn product.

Heel handige potten. Ik gebruik ze oa voor hydroponics. Handig dat ze in de vaatwasser kunnen.

Misbruik melden
Door Cynthia N. (‘s-Gravenzande, Nederland) op 07 Dec 2019 :
(5/5) 
Product gerankt : Ball | Mason Jar Drinking Mug 16oz / 470 ml Regular Mouth (4 stuks)

Top!

Leuke jars om heerlijke drankjes in serveren

Misbruik melden
Door Martha D. (S-Gravenhage, Nederland) op 04 Dec 2019 :
(1/5) 
Product gerankt : Mason Jar Deksel Regular Regular Old Country

Lelijk

Zien eruit alsof ze al gebruikt zijn en vies niet geschikt om dus vers je eten in op te bergen. Jammer.

Misbruik melden

Reactie bekijken  Hartelijk dank voor je review in onze webwinkel! We horen graag hoe je ervaring met onze service of product(en) is, of het nu negatief of positief is.

We begrijpen dat in dit specifieke geval niet alles naar wens is gegaan. De country deksels hebben een 'verweerd' uiterlijk, zoals je bij die oude jars in landelijke of industriële keukens ziet. De meesten vinden het iets stoers hebben, maar als je meer van een 'clean' uiterlijk houdt, dan kan je beter de originele deksel gebruiken.
Je kan er veilig droge producten mee bewaren. Zoals in elke jar is het niet aan te raden om voeding helemaal tot aan het randje van de jar en dus tot aan de deksel te bewaren.

Bedankt in ieder geval voor je feedback! Met vriendelijke groet, Anita Reactie bekijken

Reactie Klantenservice op 10 Dec 2019
Door Martha D. (S-Gravenhage, Nederland) op 04 Dec 2019 :
(5/5) 
Door Patrick D. (Leiden, Nederland) op 04 Dec 2019 :
(5/5) 
Product gerankt : JarWare | Juicer Metal Wide Mouth

Werkt perfect.

Werkt perfect al het sap komt uit de vrucht!

Misbruik melden
Door Marcel V. (Strijen, Nederland) op 19 Nov 2019 :
(5/5) 
Product gerankt : Papieren Rietjes Stripes - 25 st.-Zwart

Mooie rietjes

Mooie stevige rietjes.
Gekocht om papieren rietjes uit te proberen, maar deze zien er leuk uit en ik ben om.
Voortaan papieren rietjes.

Misbruik melden
Door Marcel V. (Strijen, Nederland) op 19 Nov 2019 :
(5/5) 
Product gerankt : Mason Jar Rietjesdeksel WIDE Mouth (1 stuks)

Leuke deskel om uit te drinken.

Deze deksel vind ik zelf super handig.
Ik kan makkelijk ene pint jar omtoveren tot drinkglas, terwijl de jar toch grotendeels afgesloten is.
De kinderen steken vaak een rietje voor het gat.

Misbruik melden
Door Marcel V. (Strijen, Nederland) op 19 Nov 2019 :
(5/5) 
Product gerankt : The Mason Bar Company | Mason Jar Fuchsia Deksel - div. maten

Handige deksel voor rietjes.

Ik vond het wel grappig dat je van je kleinere jars "drinkmokken" kan maken.
Met deze deksel in de ring ipv de gewone dichte deksel kan je b.v. een jar omtoveren tot een vrolijk drinkglas. Mijn dochter liep er al eens naar te kijken en nu ben ik standaard een van mijn pint jars kwijt ;-)

Misbruik melden
Door Marcel V. (Strijen, Nederland) op 19 Nov 2019 :
(4/5) 
Product gerankt : Mason Jar Storage deksel Plastic BPA-free 6 st. in 2 maten

Fijne deksel

Ik gebruik deze deksels als ik een Mason Jar aangebroken heb en in de koelkast zet. De tweedelige deksel die er dan op zat kan ik dan schoonmaken en opbergen.

Misbruik melden
Door Marcel V. (Strijen, Nederland) op 19 Nov 2019 :
(5/5) 
Product gerankt : Ball | Mason Jar Wide Mouth 32 oz / 945 ml (1 stuks)

Perfecte pot

De potten zijn van degelijke kwaliteit. Heerlijk om zowel droge producten als vloeistoffen in op te bergen. Ze werden bij mij meteen voor beide gebruikt :). Snel geleverd en goed verpakt. Kortom: perfect!

Misbruik melden
Door Henk C. (Almere, Nederland) op 14 Nov 2019 :
(5/5) 
Door Maaike S. (AMSTERDAM, Nederland) op 12 Nov 2019 :
(3/5) 
Product gerankt : Mason Jar Rietjesdeksel REGULAR Mouth (1 stuks)

Nog niet kunnen gebruiken

Ik had een Mason Jar drinkbeker besteld met deksel voor een rietje, extra rietjes en deze rietjesdeksel.
Echter; de rietjesdeksel is niet bruikbaar zonder een metalen sluitring, die NIET bijgeleverd wordt. Dit staat helaas niet in de beschrijving vermeld, waardoor ik het deksel pas kan gaan gebruiken als ik een ring nabestel.

Let dus op dat deze deksel niet op zich te gebruiken is als je geen metalen sluitring hebt.

[rectificatie: Anita heeft zeer snel op mijn review gereageerd, en zal mij alsnog een sluitring toesturen EN heeft de tekst op de site aangepast; hartelijk dank voor de goede service]

Misbruik melden

Reactie bekijken  Hartelijk dank voor je review in onze webwinkel! We horen graag hoe je ervaring met onze service of product(en) is, of het nu negatief of positief is.

Ik begrijp dat het niet helemaal duidelijk was dat de ringen apart gekocht moeten worden? Er staat nu bij de productbeschrijving: "Gebruik de schroefringen die bij de originele mason jar zit" en onderaan een link om extra schroefringen te kopen...

De originele mason jar is de Ball jar die standaard met schroefring/afdekplaatje wordt verkocht. Daar valt helaas de drinkbeker niet onder. Ik zal kijken hoe we deze tekst nog duidelijker kunnen maken en ik zal even een ring naar je toesturen. Dan kan je snel deze fijne silicone rietjesdeksel gebruiken ;-) Fijne dag nog toegewenst! Groetjes, Anita Reactie bekijken

Reactie Klantenservice op 13 Nov 2019
Door Minke V. (Buitenpost, Nederland) op 04 Nov 2019 :
(4/5) 
Product gerankt : Mason Jar Zeeppomp met deksel Black

Super mooi pompje!

Mooie ruitjes patroon. Goed formaat! De zwarte dop is supermooie in combinatie met de zwarte stickers! Tip!

Misbruik melden
Door M R. (Bergen op Zoom, Nederland) op 28 Oct 2019 :
(4/5) 
Product gerankt : Mason Jar Bands - Roestvrijstalen Schroefringen 4 st.

Fijn

Heb ze nog niet gebruikt.

Misbruik melden
Door Wilma M. (Veendam, Nederland) op 20 Oct 2019 :
(2/5) 
Product gerankt : Mason Jar Deksel RVS Regular Zilver 6 stuks

Prima deksels

Ik kreeg de deksels er niet direkt goed op maar na een paar dagen lukte het prima.
Ben er blij mee.

Misbruik melden

Reactie bekijken  Hartelijk dank voor je review! We horen graag hoe je ervaring met onze service of product(en) is, of het nu negatief of positief is.

Ik begrijp dat in dit specifieke geval niet alles naar wens is gegaan. De deksels moet je er precies 'recht' op doen, dit luistert misschien iets nauwer dan dat je van een gewone deksel gewend bent. Ietsje scheef houden en de deksel pakt niet goed de schroefdraad op. Ik ben bang als je er een klap opgeeft dat dit de schroefdraad in de deksel niet goed doet. Na een paar keer goed erop gedraaid te hebben, gaat de deksel wat flexibeler. Zou je het nog een keer willen proberen? Bedankt alvast en veel succes vandaag! Groetjes, Anita Reactie bekijken

Reactie Klantenservice op 21 Oct 2019
Door Margaretha V. (Norg, Nederland) op 20 Oct 2019 :
(5/5) 
Product gerankt : Mason Jar Bloemen Frog Insert - 2 stuks

Gewoon leuk

Handig om gezellig bloemetjes in huis te zetten. Makkelijk in gebruik.

Misbruik melden
Door AA W. (Zwolle, Nederland) op 18 Oct 2019 :
(5/5) 
Door Willeke V. (Berkel En Rodenrijs, Nederland) op 09 Oct 2019 :
(5/5) 
Product gerankt : Ball | Herb Shaker Caps Regular (2 stuks)

mooi stevig

discussie tussen de twee koks in huis is met dit prachtige deksel opgelost. De ene gebruikt liever een lepel, de andere een doseer / strooi deksel. Dit deksel schroeft snel en goed op de Balls' jar, en is snel en makkelijk te openen voor strooien. Ideaal in gebruik.

Misbruik melden
Door Eric V. (Rhoon, Nederland) op 08 Oct 2019 :
(5/5) 
Product gerankt : Ball | Mason Jar Wide Mouth 16 oz / 475 ml (1 stuks)

Handig, robuust en zeer goed afsluitbaar en afwasbaar

Handig, robuust en zeer goed afsluitbaar en afwasbaar. Daarnaast erg goede telefonische bereikbaarheid en heldere toelichting op de producten.

Misbruik melden
Door EHS de R. (Spijkenisse, Nederland) op 06 Oct 2019 :
(5/5) 
Product gerankt : Ball | Mason Jar Wide Mouth 16 oz / 475 ml (1 stuks)

Blij mee!

Al mijn gedroogde kruiden zo leuk opgeborgen! Superhandig en decoratief! Ik wil niks anders meer

Misbruik melden
Product aan wensenlijst toegevoegd
Producten zijn toegevoegd om te vergelijken

Mason-Jars.nl maakt gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij instellingen onthouden en de website optimaliseren. Lees hier meer over Privacy & Cookies >

Ga je hiermee akkoord?